HTML

Lehet Más a Politika - Dr. Görög Balázs

Fontosabb Tudnivalók

Gyere Tovább!

Bookmark and Share

Lehet más a politika! - Politics can be different

Promote Your Page Too

Friss topikok

Tisztán, Szentendréért!

2013.02.21. 10:48 palkotamas

Dr. Görög Balázs vagyok, a Lehet Más a Politika képviselő-jelöltje a Szentendre 4. számú egyéni választókerületében 2013. március 24-én tartandó időközi képviselői választáson. Kérem, engedje meg, hogy röviden bemutatkozzam.

1979-ben születtem Debrecenben. Jelenleg Szentendrén lakunk feleségemmel és két gyönyörű gyermekemmel. Diplomámat 2003-ban szereztem a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum Általános Orvos Karán. Több éven keresztül dolgoztam aneszteziológus és intenzív terápiás szakorvosjelöltként szülővárosomban Debrecenben, majd Szombathelyen és Budapesten az Uzsoki Utcai Kórházban. 2011. októberében sikeres szakvizsgát tettem. Jelenleg egy nemzetközi vállalatnál dolgozom klinikai kutatási munkatársként.

Hiszek az LMP irányelvei – igazságosság, részvétel, fenntarthatóság – mentén való közéleti politizálásban. Ezért lettem 2009 júniusában az LMP tagja és 2010-ben az LMP országgyűlési képviselő-jelöltje a budaörsi egyéni választókerültben. Az LMP döntésével azonosulva kívánom képviselni a kétosztatú politika általi megosztottság meghaladását.

Másfél éve családommal együtt Szentendrét választottuk végleges lakóhelyünkké. Nagyon jól érezzük magunkat a városban, jó döntést hoztunk, ám látjuk, hogy sok a tennivaló. Kétgyermekes családapaként mind a magánéletben, mind munkám során törekszem arra, hogy döntéseimet a családom, szűkebb és tágabb lakókörnyezetem iránt érzett felelősségérzet vezesse.

Megválasztásom esetén tiszta kézzel, tisztességesen, választott tisztségem iránti alázattal kívánom képviselői munkámat végezni. Öncélú politizálás helyett a hosszú távú, fenntarthatóságra és az alulról szerveződő társadalmi részvételre törekvő, pozitív gondolkodásban hiszek. Ezért képviselői döntéseim meghozatalában a szentendrei közösséggel, közösségekkel folytatott, a kölcsönös bizalom alapjaira épített folyamatos és rendszeres véleménycserék eredményeit kívánom felhasználni. Ez rengeteg munkával jár, amelyet azonban nem lehet megspórolni ahhoz, hogy megvalósuljon közös célunk:
Szentendre a jövőben az itt élők valódi, újjáéledő közösségi tere legyen!

Ehhez a munkához kérem segítségüket és felhatalmazásukat.

Kérem, segítse indulásomat azzal, hogy a legkésőbb 2013. február 8-ig kézbesített ajánlószelvényét kitölti, és megőrzi számomra. Kérem, írjon, hívjon az alábbi elérhetőségeken, és érte megyünk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gorogbalazslmp.blog.hu/api/trackback/id/tr585095712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása